O le fono lona 3 a le 6th Zhejiang Plumbing Valve Industry Association na faia ma le manuia

Zhejiangalamanuia alavai paipaasosi, na faavaeina ia Mati 2003, na faamaonia e le Provincial Economic and Trade Commission ma faamauina e le Matagaluega o Mataupu Tau le Va o Tagata.O le failautusi o loʻo i le Itumalo o Yuhuan, Itumalo o Zhejiang.O lenei asosi ose fa'alapotopotoga e leai ni tupe mama, tamaoaiga ma fa'alapotopotoga tu'ufa'atasia na fa'atupu fua e fa'alapotopotoga o le tamaoaiga ma vaega fa'atatau aalamanuia alavai paipai le itumalo atoa.

I le aso 14 o Aperila, 2021, o le fonotaga lona tolu a sui auai o le 6th ZhejiangAlamanuia Valve PalamaSa faia le Asosi i le faletalimalo o le Four Points Sheraton Yuhuan.E 150 sui o le asosi ma sili atu i le 50 taitai o le malo o Yuhuan ma peresitene o isi asosi sa auai i le fonotaga.

Muamua lava, o le peresitene o le asosi Zhong Xingfu na faia le lipoti o galuega a le asosi i le 2020. O le lipoti na aoteleina le galuega o le tausaga talu ai mai vaega e fitu: faʻamaʻi faʻamaʻi ma pulea, faʻaleleia atili, faʻaleleia tulaga, faʻatautaia fou, faʻaaliga faʻapolofesa, fefaʻatauaʻiga i fafo lapata'iga vave, ma le fa'asilisiliina o alamanuia, ma faia fa'atonuga mo le fuafuaga o galuega mo le tausaga fou.Ona faia lea e le sui peresitene o le asosi Lin Hailin le lipoti o tupe maua ma tupe faaalu a le asosi i le 2020.

Mulimuli ane, na faia ai e Cai Mugui, le sui o le Komiti Tumau a le Aai o Yuhuan, se lauga taua.Na ia faʻamaonia mai talu mai lona faʻavaeina, o loʻo faia e le asosi nisi o mea fou ma suʻesuʻega i le faʻalauiloaina o auaunaga a le au paia, faʻamalosia le fausiaina o faiga, faʻaleleia le pulega i totonu, faʻatinoina aʻoaʻoga faʻapitoa, faʻalauteleina faʻasalalauga faʻaitulagi faʻailoga ma faʻatulagaina tulaga faʻapisinisi, lea na faia se sao tatau i le faʻavavevaveina. le atinae o Yuhuanalamanuia alavai paipa.Ma sa ia lipotia foi le tulaga lautele o Yuhuanpaipaalamanuia valve, ma faia ni fautuaga i le atinaeina o lealamanuia alavai paipama le faamalosia o galuega a le mafutaga.

Ina ua uma le fonotaga, sa faia se taumafataga tele, lea na faaopoopo ai se siosiomaga fiafia i le faaiuga manuia o le fonotaga.

talafou5101


Taimi meli: Me-10-2021