Tele felauaiga fautai

I le 6 masina ua tuana'i, a'o fa'aauau pea ona si'itia le tau o uta ma fa'aauau pea ona talepe fa'amaumauga fou i vaiaso uma, ua toetoe a leai se fa'amoemoe o kamupani fa'atau oloa ma tagata fa'atau/va'a e toe fo'i le maketi tu'ufa'atasi i tulaga masani i lenei tausaga.

E tusa ai ma le faʻamaumauga a le SCFI, o le tau o loʻo i ai nei o se pusa 40-futu mai Asia i Europa i le maketi maketi e 3,500.E le gata i lea, e pei ona saunoa Drewry, o le uta mo uta vave e faigofie ona oo atu i le $10,000.

“O se maketi sili ona faigata lenei, ma o loʻo tuʻuina atu manaʻoga mo a tatou tagata faigaluega.A leaga tele le tulaga lelei, atonu tatou te leʻi vaʻai lava i se maualuga maualuga o uta o le vasa.”Allan, Pule Sili o le Scan Global, o se faʻasalalau faʻasalalau faavaomalo Melgaard fai mai.

I lona manatu, "e umi se taimi tatou te ulufale atu ai i se maketi mautu."

"Ou te le manatu o le a tatou vaʻaia se faʻatonuga manino i le maketi i le 6 i le 12 masina muamua.Ou te fa'anoanoa o le a tatou va'ai atu i le maketi o lo'o fa'aauau pea le vevesi ma le maualuga o tau o uta ae le'i mautu.O le a faʻateleina le gafatia, pe o vaʻa poʻo pusa ma isi mea faigaluega.Na ia faaopoopo mai.

E tele mafua'aga mo maketi vevela:

O le fou o le pale virus o se faʻamaʻi i le tele o atunuʻu tetele, faʻaauauina le tulaga o maketi talu mai le taumafanafana o le 2020;

O le Iunaite Setete ma atunuu Europa (e pei o Italia ma Sepania) o loʻo faia ni polokalame fesoasoani tetele;

O le Faalapotopotoga mo le Galulue Faʻatasi ma le Atinaʻeina o Tamaoaiga (OECD) ua matua siitia lana faʻataʻitaʻiga mo le faʻatupulaia o le tamaoaiga o le lalolagi i lenei tausaga i le 5.8%;

O le sapalai o va'a container e la'ititi tele ma e tele tausaga e toe fa'afo'i ai;

E le lava mea faigaluega e pei o koneteina;

Ua fa'aauau pea uafu ma fe'avea'i i le tele o nofoaga i le lalolagi.

E fa'afefea ona taulimaina e le WDK?

E tusa ai ma uiga oalavai apamemeamafa'apipi'i apamemea,Zhejiang Wandekai Fluid Equipment Technology Co.,Ltdfai fua e pei ona taua i lalo:

• Faia le fuafuaga o le oka pe a fa'atulaga e le WDK le oka.

• Tusia le uta pe a fa'atulaga e le WDK le oka.

• Fa'ailoa muamua i tagata fa'atau, lafo muamua le fuafuaga o le oka.

tala fou


Taimi meli: Iuni-05-2021